:

:

TV Most

Foto: AP

clock

Februar 26, 2018   12:05

0

187

Ima više kandidata za poverenika za "Agrokor"


"Ima, ima ih više", rekao je Andrej Plenković pre početka sednice Predsedništva i Nacionalnog saveta HDZ-a, odgovarajući na pitanje novinara da li ima ime novog poverenika za "Agrokor", prenela je Hina.



Kada su ga novinari pitali kakav je kandidat za poverenika, Plenković je odgovorio: "Najbolji".



Hrvatski ministar uprave Lovro Kuščević izjavio je da novi poverenik za "Agrokor" mora do kraja da odradi dobro započet posao, da sačuva sva radna mesta i stabilizuje privredu.




"To mora biti hrabar, dobar stručnjak, pošten i častan čovek koji će ovaj važan posao dovesti do kraja. Verujem da u Hrvatskoj ima takvih ljudi", zaključio je Kuščević.



Šef saborskog kluba HDZ-a Branko Bačić rekao je da veruje da će premijer Plenković do srede "zatvoriti priču oko 'Agrokora'" i da će se ime novog poverenika za "Agrokor" znati pre sednice vlade u četvrtak.



"Verujem da će to biti pre gotovo", naglasio je Bačić i dodao da veruje da će novi poverenik i ekipa koja će to preuzeti do potpisivanja nagodbe voditi računa o zajedničkom interesu, a to je, kako je rekao, da se "stabilizuje 'Agrokor' radi stabilizacije privrede u Hrvatskoj".


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva