:

:

TV Most

clock

Maj 28, 2017   12:05

0

153

Hitrou: Nova odlaganja i otkazivanja letova

"Nakon jučerašnjih problema sa sistemom informacionih tehnologija (IT) "Britiš ervejza", odlaganja i otkazivanja letova "Britiš ervejza" se očekuje danas. Svi putnici čiji su letovi otkazani juče ne bi trebalo da putuju do aerodroma danas osim ako već nemaju bukirane karte za drugi let", navodi se u soapštenju tog aerodroma.

Britanska aviokompanija "Britiš ervejz" saopštila je da nastoji da danas radi po "skoro normalnom" rasporedu letova sa londonskog aerodroma "Getvik" i obavi većinu letova sa prestoničkog aerodroma "Hitrou" nakon što je prekid u snabdevanju strujom juče izazvao haos hiljadama putnika.

"Nastavljamo trud na ponovnom uspostavljanju svih nasih sistema informacionih tehnologija (IT)... Refundiramo nova ili menjamo bukinge putnicima kojima su letovi otkazani što je pre moguće. Izuzetno nam je žao zbog ogromnih smetnji izazvanih putnicima", navodi se u saopštenju "Britiš ervejza".

Ova aviokompanija sinoć je saopštila da je razlog za pad sistema informacionih tehnologija (IT), zbog čega su otkazani letovi sa glavnih londonskih aerodroma "Hitrou" i "Getvik", prekid u snabdevanju strujom.

"Verujemo da je uzrok prekid u snabdevanju strujom i nemamo dokaze da je reč o sajber napadu", naveo je u video poruci na Tviteru direktor "Britiš ervejza".
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva