:

:

TV Most

clock

Jun 27, 2017   12:05

0

209

Exit: Pohvale stižu sa svih strana

Među zvezdama naredne četiri noći izdvajaju se i Lijam Galager, "Years & Years", Džejson Derulo, Roisin Marfi, Pol Kalkbrener, "Solomun i Dixon", Nina Kraviz, "Jesus and Mary Chain", "Rag n Bone Man", "Hardwell", Džejk Bag, "The Damned", i još stotine drugih.

Globalni mediji poput "Gardijana", "Mirora" i "Voga" oduševljeni su programom nazivajući ovogodišnje zvezde "blokbaster hedlajnerima", a velika potvrda stigla je i od Bi-Bi-Sija, koji je pre nekoliko dana napisao: "Ovakav program govori za sebe i Exit čvrsto svrstava među najbolje festivale sveta".

Nestrpljenje raste i među domaćim poznatim ličnostima, koje su za ovogodišnji "Exit" složne u oceni da nas očekuje specijalno, veće i jače izdanje nego ikad.

Svoj dolazak na festival najavila je glumica Anica Dobra koja je istakla da je veliki fan "The Killers"-a, a popularni radijski tandem iz Novog Sada Daško i Mlađa potvrdio je da će da "džedže" na tvrđavi svih pet dana.

Poznati di-džej Marko Nastić i programski direktor "Play radija" Nemanja Kostić opisuju program "Exit" festivala kao najbolji do sada.

Poznati glumac Viktor Savić naročito se raduje eksplozivnoj satnici "mts Dance Arene": "Ove godine na Exit dolaze stvarno svi živi! Meni je Dance Arena poseban doživljaj, jer je to mesto gde dolaze broj jedan di-džejevi na svetskoj sceni, tamo se stalno nešto dešava i živim za tih pet dana. Ove će godine Exit izgleda nadmašiti i sam sebe".

Perjanica domaće, ali i svetske klupske scene Tijana Todorović ističe da često ne znamo šta imamo.

"Exit festival treba posetiti zbog toga što je specijalan, verujte mi na reč. Ljudi koji žive ovde i ne putuju često, ne odlaze na muzičke festivale po svetu, često možda i ne cene dovoljno posebnost Exit festivala", zaključuje Todorović.

"Ako verujete nekome ko se 17 godina bavi muzičkim biznisom i poslednje tri je na turneji širom sveta, verujte mi da je Exit zaista vrlo, vrlo poseban", dodala je ona.

Aktulne cene četvorodnevnih ulaznica za "Exit" (6-9. jul) od 7.490 dinara važiće do 30. juna.

Trenutno se najviše traži paket pod dobro poznatim imenom "Exit Avantura", a koji na četiri dana "Exit"-a, za dodatnih samo 500 dinara dodaje i još tri dana "Sea Dance" festivala, od 13. do 15. jula.

Za dodatnih samo 1.490 dinara u prodaji su i petodnevne ulaznice koje obuhvataju i koncert "The Killers" na glavnoj bini "Exit"-a 5. jula, a uz svaku ulaznicu slobodan je ulaz i na specijalni "Guarana No Sleep" festival.

Najkasnije do 30. juna važiće i cena pojedinačnih ulaznica koje se kreću od 2.990 dinara za "The Killers" (5. jul), 2.490 za četvrtak (6. jul), 2.590 za petak (7. jul), 2.990 za subotu (8. jul) i 2.590 dinara za nedelju (9. jul).
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva