:

:

TV Most

clock

Oktobar 17, 2017   20:26

0

412

Đurić tvrdi:Ivanovića podržavaju razbijači srpskog jedinstva!



 


"Ponovo se okupljaju oni koji bi da razbiju jedinstvo srpskog naroda na Kosovu i Metohiji", ocenio je Đurić za "TV Pink" povodom podrške koju je Pokret slobodnih građana Saše Jankovića pružio Oliveru Ivanoviću na lokalnim izborima koji se u nedelju održavaju na Kosovu.



Prema Đurićevim rečima, taj pokret "slobodnih građana“, koji bi da porobi Srbe na Kosovu i Metohiji, predvođen je liderom koji za vreme dok je bio zaštitnik građana ni jedno jedino slovo, ni jednog jedinog izveštaja, za dva mandata, nije napisao o ugrožavanju ljudskih prava Srba na Kosovu i Metohiji.



Đurić je ocenio i da je to čovek koji je pre nekoliko nedelja javno i otvoreno, pred očima čitave domaće javnosti, pozvao na to da Kosovo bude primeljeno u Interpol.



"Takvi ljudi, očigledni razbijači srpskog jedinstva, podržavaju Olivera Ivanovića", ukazao je Đurić.



On ističe da je jasno da je glas za Olivera Ivanovića glas i za razbijanje srpskog jedinstva na Kosovu i Metohiji i, očigledno, "glas protiv očuvanja organske veze državnih institucija Srbije sa srpskim narodom u pokrajini.“



Pokret slobodnih građana pozvao je ranije danas Srbe na Kosovu da "slobodno" glasaju za Građansku inicijativu Olivera Ivanovića tvrdeći da građani u pokrajini trpe nasilje da bi glasali za onog koga hoće vlast u Beogradu. Oni takođe tvrde da je Srpska lista "odbor SNS na Kosovu".




 


Izvor: Alo

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva