:

:

TV Most

clock

Jul 23, 2017   12:05

0

133

BG: Ranjen mladić na Dedinju

Prema njenim rečima, u 22.51 na Dedinju, ulici Majora Jagodića kod broja četiri, ranjen je mladić koji je zadobio dve prostrelne rane u predelu karlice.

On je u Urgentni centar na reanimaciju prevezen u hipovolemijskom šoku, što je posledica jakog krvarenja.

Kako je Macura navela, u 19.05 časova dogodila se saobraćajna nezgoda na mestu skretanja sa autoputu ka Ugrinovcima, kada je automobil izleteo sa puta pri čemu je muškarac starosti oko 49 godina zadobio teške telesne povrede.

On je uz asistenciju vatrogasaca izvučen iz vozila, zbrinut po protokolu, a zatim prevezen u KBC Zemun.

Na Bulevaru kralja Aleksandra u 01.19 časova u saobraćajnoj nezgodi su lakše povrede zadobile tri osobe. Dvojica muškaraca starosti od 46 i 73 godine i žena od oko 49 godina.

Hitna pomoć je noćas imala ukupno 109 intervencija, od kojih 22 na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika za pomoć su se najviše javljali astmatičari, a kako je navela Macura bilo je i osoba u alkoholisanom stanju.

Ona je dodala da je juče u toku dana zabeleženo ukupno 125 intervencija Hitne pomoći od kojih 44 na javnom mestu, a dogodilo se 5 saobraćajnih nezgoda, od kojih je jedna bila sa teškim povredama gde je jedna osoba prevezena na reanimaciju u Urgentni centar.
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva