:

:

TV Most

clock

Maj 10, 2015   12:05

0

137

AMSS: Popodne pojačan saobraćaj

Na državnom putu IA reda broj 1 od danas je izmenjen saobraćaj od petlje "Velika Plana" do petlje "Markovci", u smeru Beograd-Niš, kod petlje "Batočina" do petlje "Markovac", u smeru Niš-Beograd.

Na auto-putu Beograd-Niš u zoni petlje "Vodanj" do daljnjeg je zatvoreno isključenje ka Smederevu iz smera Beograda ka Nišu.

Auto-put E-75 će zbog radova biti sužen na deonici od petlje "Zmaj" do naplatne stanice "Beograd" na Bubanj Potoku, kod petlje "Dobanovci", i na deonici između naplatnih stanica "Vodanj" i "Ralja". Na auto-putu E-75 izmenjen je režim saobraćaja blizu naselja "Đžep", u smeru Leskovac-Vranje, na deonici između Batočine i Jagodine, kao i kod Aleksinačkog Bujmira.

Zbog izgradnje koridora 10, na delu auto-puta E-75 saobraćaj je preusmeren na paralelne puteve kod Grdelice, na deonici Vladičin Han - Vranje, između Poloma i Prevalca i kod Gramađe.

Saobraćaj je izmenjen na državnom putu I B reda br.15, kod fabrike Trivit u Vrbasu.

Zbog klizišta je sužen put I/B reda broj 21, deonica Petrovaradin-Irig.

Od ponedeljka će na državnom putu I B reda broj 22 biti izmenjen režima saobraćaja na deonici Meljak-Stepojevac.

Na putu II-175 Bogovađa-Mionica obustavljen je saobraćaj zbog srušenog mosta na reci Toplici, a vozila se preusmeravaju u mestu Nanomir na alternativni pravac preko Čitačkih koliba i Gornjeg Mušića do Mionice.

Na delu državnog puta I B reda broj 23, deonica Ovčar Banja -Čačak, saobraćaj će biti povremeno obustavljan na periode od 15 do 30 minuta. Na državnom putu I B reda broj 38 biće izmenjen saobraćaj na deonici Kruševac–Razbojna.

Izmenjen je režim saobraćaja na raskrsnici državnog puta I/B reda broj 23. i državnog puta II/A reda broj 208 u Vrnjcima. Zbog klizišta je obustavljen saobraćaj na putu IB-28 Dub-Rogačica u Kostojevićima i na delu državnog puta II B reda broj 395, na deonici Zaječar–Lubnica–Boljevac, između mesta Lubnice i Planinica.

Saobraćaj je zbog klizišta izmenjen na državnom putu II A reda broj 218, deonica Boljevac – Rtanj – Soko Banja, kao i na državnom putu I B reda broj 35, deonica Svrljig–Malča, preko prevoja Gramada.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva