:

:

TV Most

clock

Maj 20, 2015   12:05

0

124

Vulin: Srpska Žandarmerija potpuno spremna

Ministar je naveo da je politička stabilnost, koja je karakteristika Vlade Srbije koju vodi Aleksandar Vučić i nešto po čemu se Srbija sada i te kako razlikuje od skoro svih zemalja u regionu, i omogućila da država dobro funkcioniše i da je pred ovakvim izazovima, čak i kad je terorizam u pitanju, ponaša kao dobro organizovana i dobro urađena država.

"Sa zadovpljstvom mogu da kažem da sam se uverio u najviši stepen gotovosti i organizacije, izuzetnu koordinaciju svih službi, potpunu spremnost naših pripadnika da odgovore na svaki izazov", rekao je Vulin.

Kako je naveo, pripadnici službe bezbednosti, od Žandarmerije, preko pripadnika MUP-a, do pripadnika Vojske Srbije pokazali su koliko znače za ovaj deo Srbije i svakom građaninu Srbije, bez obzira na njegovu veru i naciju.

"Poštovanje Ustava, poštovanje reda i zakona, imovinska i lična bezbednost je nešto što su ovi ljudi ovde obezbedili", kaže Vulin i navodi da je u dogovoru sa ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom Stefanovićem danas obišao Žandrameriju, štab združenih snaga i pojedine baze u Bujanovcu.

Izvor: Agencije

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva