Vesti
„Kilersi“ otvaraju „Leto ljubavi“

10:31, 05.07.2017

|

Izvor: RTS

Američki sastav „Kilers“ nastupiće večeras u Novom Sadu, na Glavnoj bini Festivala „Egzit“, a koncert je uvod u ovogodišnja četiri festivalska dana na Petrovaradinskoj tvrđavi.
Foto RTS
„Kilersi“ (The Killers) su najavljeni kao jedan od najvećih rok bendova današnjice, a ovaj popularni sastav na Petrovaradinsku tvrđavu dolazi u okviru ekskluzivne turneje u nekoliko zemalja, među kojima je i Srbija.

Cena ulaznice za ovaj koncertni spektakl je 2.990 dinara za parter i 4.990 dinara za prostor ispred bine.

Takozvanog „nultog“ dana „Egzita“ osim „Kilersa“, Tvrđavom će odjeknuti i prvi zvuci sa popularne elektronske Dens arene, na kojoj će nastupiti Džef Mils, Elen Alijen, Pola Templ, Rebeka i drugi.

Samo za današnji događaj ulaz je slobodan uz bilo koju ulaznicu za „Egzit“.

Sam festival zvanično će biti otvoren u četvrtak 6. jula, a prvog dana očekuju se nastupi Princes Nokija, Lijama Galagera, grupe „Džizus end Mari Čejn“ (The Jesus and Mary Chain), Alana Vokera i di-džeja Pola Kalkbrenera.

U petak na „Egzit“ stižu „Jirz end jirz“ (Years and Years), a na Dens areni atmosferu će praviti Solomun zajedno sa di-džejom Diksonom.

Organizatori su saopštili da su ulaznice za subotnje veče na „Egzitu“ gotovo rasprodate, a te noći će na Tvrđavi nastupiti Džejson Derulo, Djuk Dumont i Robin Šulc, kao i Edo Maajka, „Sve barabe“ i bend Rufus.

Finale ovogodišnjeg „Egzita“ biće u nedelju 9. jula, kada će nastupiti art-pop kraljica Rojšin Marfi i soul senzacija Rag n Boun Men, a sa njima će na tvrđavi biti i elektronski velikani poput Hardvela i Nine Kravic.

Osim njih, publika će tokom četiri dana festivala moći da vidi mnoštvo izvođača na više od 40 bina i muzičkih zona širom Petrovaradinske tvrđave.

Prvi posetioci festivala već su stigli u Novi Sad, a ove godine organizatori očekuju više od 50.000 turista iz 68 zemalja celog sveta.

Festivalski kamp počeo je sa radom u utorak, a nalazi se na novosadskoj plaži Štrand.

Ovogodišnji Egzit održava se pod geslom „Leto ljubavi“, a u pitanju je proslava 50 godina od nastanka legendarnog hipi pokreta.
<< Nazad
Vesti TV Most

Pretraga po datumu

Copyright© TV Most

By Kale Design